Cosmetice inspirate de biologia pieliiBotanică și știința formulăriiProduse în Transilvania

Uleiuri · Sebum

Jojoba

Simmondsia chinensis

O ceară lichidă, nu un ulei. Profilul său de esteri este cel mai apropiat lucru din botanică de sebumul uman.

INCI
Simmondsia Chinensis Seed Oil
Origine
Argentina
Tip de ingredient
Uleiuri
Funcții
Sebum · Barieră
Rol în formulele Tivona
Sebo-mimetic · non-comedogenic

Jojoba,
în esență.

Cele mai importante informații, pe scurt.

  • Ce este?

    O ceară lichidă, nu un ulei. Profilul său de esteri este cel mai apropiat lucru din botanică de sebumul uman.

  • Ce face în formulă?

    Sebo-mimetic · non-comedogenic